TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası
31.ÇALIŞMA DÖNEMİ KOMİSYON VE ÇALIŞMA GRUPLARI BAŞVURULARI BAŞLADI
31. Çalışma Dönemi içerisinde, mesleğimiz açısından yarar gördüğümüz aşağıdaki komisyon ve çalışma grupları oluşturulmuş olup, komisyon ve çalışma gruplarının çalışmalarına katkı vermek isteyen üyelerimizin e-mail (jmo@jmo.org.tr) veya yazılı dilekçe ile 22.05.2026 tarihine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

 

25-26 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen 30. Olağan Genel Kurulumuzun ardından oluşan Genel Merkez Yönetim Kurulu 31. Dönem Oda çalışmalarına başlamıştır. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu yeni dönemde de ülkemiz, mesleğimiz ve meslektaşlarımız için kamusal yarar doğrultusunda yapacağımız tüm çalışmaların üyelerimizin katkı ve katılımıyla oluşturulacak komisyon ve çalışma grupları marifetiyle yürütülmesi kararı alınmış olup, meslek alanımızdaki çalışmaları yürütmek üzere oluşturulan bu komisyon ve çalışma gruplarına siz değerli üyelerimizin vereceği destek ve katkının çok önemli olduğunu biliyor ve son derece önemsiyoruz.

Bu bağlamda 31. Çalışma Dönemi içerisinde, mesleğimiz açısından yarar gördüğümüz aşağıdaki komisyon ve çalışma grupları oluşturulmuş olup, komisyon ve çalışma gruplarının çalışmalarına katkı vermek isteyen üyelerimizin e-mail (jmo@jmo.org.tr) veya yazılı dilekçe ile 22.05.2026 tarihine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası

Yönetim Kurulu

 

Komisyonlar:

1-Jeoteknik /Mühendislik Jeoloji Komisyonu

2-Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Komisyonu

3-Su Yönetimi ve Hidrojeoloji Komisyonu

4-Çevre Jeoloji Komisyonu

5-Madencilik Komisyonu

6-Sondaj Komisyonu

7-İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu

8-Ücretli Çalışan ve İşsiz Üyeler ile İlişkiler Komisyonu

9-Kadın Komisyonu

10-Emekli Üyelerle İlişkiler Komisyonu

11-SMM’ler ile İlişkiler Komisyonu

12-Yerel Yönetimler Komisyonu

 

Çalışma Grupları:

1-Tıbbi Jeoloji Çalışma Grubu

2-Gemoloji Çalışma Grubu

3-Kültürel Jeoloji ve Jeolojik Miras Çalışma Grubu

4-Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalışma Gurubu

5-Bilirkişilik Çalışma Grubu

6-Yapı Denetim ve Zemin Laboratuvarları Çalışma Grubu 

7-Heyelan Çalışma Grubu

8-Kıyı, Göl ve Deniz Jeolojisi Çalışma Grubu

9-Adli Jeoloji Çalışma Grubu

Okunma Sayısı: 71
Fotoğraf Galerisi
TMMOB
Jeoloji Mühendisleri Odası