TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası
ANTALYA MESLEK ODALARI EŞGÜDÜM KURULU LOGO TASARIM YARIŞMASI

Antalya’da faaliyet gösteren kamu kurumu niteliğindeki akademik meslek kuruluşlarının oluşturduğu; Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu’nun kurumsal kimliğini ifade edecek logosunun belirlenmesine yönelik “Eşgüdüm Kurulu Logo Tasarım Yarışması” düzenlenecektir.

Yarışmaya, Antalya’da faaliyet gösteren 25 farklı akademik meslek kuruluşunun üyeleri ile bu meslek alanlarının üniversitelerdeki bölümlerinde öğrenim gören öğrencileri katılım sağlayabilecektir.

Yarışmaya ilişkin Şartname ve Başvuru Formu’na aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Başvuruların nasıl yapılacağı ve yarışma sürecinin nasıl ilerleyeceğine ilişkin tüm detaylar duyuru afişlerinde ve yarışma şartnamesinde açıkça belirtilmiştir.

Başvurular, Eşgüdüm Kurulu Sekretaryası olan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’ne elden veya kargo yoluyla, şartnamede belirtilen usul ve esaslara uygun şekilde paketlenerek teslim edilecektir.

Geçerli başvurular jüri tarafından değerlendirmeye alınacak olup, değerlendirme sonucunda dereceye giren ilk üç eser sahibine para ödülü verilecektir.

Detaylı bilgi için bağlı bulunduğunuz meslek odasından bilgi alabilirsiniz.

📌 Son Başvuru Tarihi: 18 Eylül 2026 Cuma

🔗 Şartname ve Başvuru Formu:

https://drive.google.com/drive/folders/18yECgZLDrY7tC057vip65gGi7avX8Ws9?usp=sharing

(Lütfen yarışma şartnamesini ve başvuru formunu başvuru öncesinde detaylı olarak inceleyiniz.)

Ek1- Başvuru Formu

Ek2- Şartname

Ek3-Afiş

Okunma Sayısı: 103
TMMOB
Jeoloji Mühendisleri Odası