TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası
BÖLGEMİZDE ÖNE ÇIKAN DOĞAL TAŞ VE MERMERLERİN TESCİL POTANSİYELİ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
15 Ekim 2025 tarihinde, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaret Başvuru Süreçleri ile bölgemizde öne çıkan Doğal Taş ve Mermerlerin Tescil Potansiyeli üzerine kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.

15 Ekim 2025 tarihinde Odamız koordinasyonunda; T.C. Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Maden Mühendisleri Odası Antalya İl Temsilciliği, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) ve özel sektör temsilcilerimizin katılımıyla, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaret Başvuru Süreçleri ile bölgemizde öne çıkan DOĞAL TAŞ VE MERMERLERİN TESCİL POTANSİYELİ üzerine kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Bölgemizin zengin jeolojik mirasını tescil altına almak, doğal taşlarımızın ulusal ve uluslararası düzeyde marka değerini artırmak adına önemli bir adım attık.

Katılım sağlayan tüm kurum temsilcilerine, değerli akademisyenlerimize ve sektör paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu anlamlı projenin bir parçası olmaktan ve organizasyonunu üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

 

 

 

Okunma Sayısı: 12
Fotoğraf Galerisi
TMMOB
Jeoloji Mühendisleri Odası