TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası
Madencilik Projelerinde Uygulamalı Finansal Modelleme Ve Analiz Eğitimi (Ankara)
20.02.2020 - 22.02.2020

20-22 Şubat 2020 tarihlerinde Odamız Genel Merkez binasında konularında uzman kişilerin anlatımlarıyla `Madencilik Projelerinde Uygulamalı Finansal Modelleme ve Analiz Eğitimi` düzenlenecektir.

KATILIMCILARIN DİKKATİNE !!!

  • Oda üyesi olan katılımcıların üye aidat borcu bulunmamalıdır.
  • Odamızı arayarak kontenjan hakkında bilgi almanız ve ön kayıt için eğitim ödemesini yaparak dekontu e-posta olarak göndermeniz gerekmektedir.
  • Eğitim ücretini yatırıp eğitime katılmayan katılımcılara para iadesi yapılmayacaktır.
  • 3 çalışmayan, 2 öğrenci üyemiz eğitime ücretsiz olarak katılabilecektir. Öğrenci üyeler `öğrenci belgesi`, çalışmayan üyeler çalışmadığını belgeyen `4A/4B/4C SGK dökümleri` ile ücretsiz kontenjanlar için başvuruda bulunabilirler.
  • Eğitim sonunda “Katılım Belgesi” verilecektir.

EĞİTİM GÜNÜ: 20-22 Şubat 2020

EĞİTİM SAATİ: 09.30 - 17.30

EĞİTİM YERİ: TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Genel Merkez (Hatay Sok. No:21 Kızılay/ ANKARA)

EĞİTİM ÜCRETİ: Üye 350 TL, Üye olmayan 400 TL

BANKA HESAP BİLGİLERİ

Hesap Sahibi: TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İktisadi İşletmesi

Banka Adı: Türkiye İş Bankası

Şube Kodu: 4218

Şube Adı: Yenişehir Şubesi 

Hesap No: 6203662

IBAN No: TR350006400000142186203662

KAYIT ve İLETİŞİM

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası

Hatay Sokak No: 21 Kocatepe/ANKARA

Tel: 0312 432 30 85/ 209   

Faks: 0312 434 23 88

E-Posta: egitim@jmo.org.tr

EĞİTİMCİLER

Ceylan Tregenza (BSc, MBA, CGeol, EurGeol, FGS, JMO)

Ceylan Tregenza, 2002 yılında ODTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup, 2008 yılında Yaşar Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını (MBA) tamamlamıştır.

Altın, nikel, kurşun, çinko, ve bakır gibi değerli ve baz metallerin arama/araştırma ve proje geliştirilmesi konusunda 15 yıllık tecrübeli olup, Geological Society of London’dan “Yetkin Kişi” (Chartered Geologist) ve European Federation of Geologist’den “Avrupa Jeoloğu” (Eurogeologist) ünvanlarına sahiptir.

İngiltere merkezli maden ve çevre danışmanlık firması olan Wardell Armstrong International’da 7 yıl Kıdemli Jeoloji Mühendisi olarak görev yaptıktan sonra, şu an yurtiçi ve yurtdışında serbest danışman olarak görev yapmaktadır.

İsmail Cihan (BSc, MSc, JMO, MJD, MAusIMM, MSEG, IAMG)

İsmail Cihan, 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup, 2018 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisansını (MSc) tamamlamıştır.

Değerli ve baz metal, demir, kömür, jeotermal kaynak aramacılığı, kalite kontrol/kalite güvence, kaynak/rezerv tahmini, kaynak/rezerv sınıflandırma sistemleri, Uluslararası kaynak raporlama standartları, proje yönetimi ve maden üretimi konularında 20 yıllık tecrübesi vardır.

The Australasian Institute of Mining and Metallurgy’den (AusIMM) “Yetkin Kişi” (Competent Person) ünvanına sahiptir.

Yurtiçi maden (endüstriyel mineral ve metalik maden)-jeotermal kaynak arama ve işletme firmalarında çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra, şu an Demir Export A.Ş.’de Maden Arama Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Evren YÜCEL (BSc, MAAG, MSEG)

2006 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü` nden mezun oldup, yaklaşık 14 yıldır maden sektöründe çalışmaktadır.

10 yıl Koza Altın İşletmeleri A.Ş.; Proje Geliştirme Bölümünde ; veritabanı, uzaktan algılama, jeokimya ve jeofizik dallarında çeşitli projelerde görev almıştır.

Son 2 yıldır, Avesoro Resources (MNG Orco Madencilik) bünyesinde Kıdemli Veri Tabanı Jeologu olarak çalışmakta olup saha ve maden jeologlarının QA/QC eğitimlerini ve şirket bünyesinde bulunan laboratuvarların denetimlerini yapmaktadır.

AAG (The Association of Applied Geochemists) ve SEG (Society of Economic Geologist ) üyesidir.

Oğuz Turunç (BSc, MAusIMM, MAIG)

Oğuz Turunç, 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunu olup, maden sektöründe 12 yıllık tecrübeye sahiptir. Kariyerinin ilk yıllarında Arama ve Maden Jeoloğu olarak görev yapmış ve daha sonra Kaynak Jeolojisi üzerine uzmanlık kazanmıştır.

The Australasian Institute of Mining and Metallurgy (AusIMM) ve Australian Institute of Geoscientists (MAIG) kuruluşlarının üyesi olup, hem JORC hem de NI 43-101 kodları için “Yetkin Kişi” (Competent Person) ünvanına sahiptir.

Datamine Türkiye Ofisinde Kıdemli Danışman olarak görev yapan Oğuz Turunç, değerli ve baz metal, demir ve kömür projelerinde cevher modellemesi, kaynak/rezerv kestirimi ve raporlaması, istatistik ve jeoistatistiksel analizler, durum tespit incelemeleri, hedef oluşturma, sondaj programı ve veri toplama gibi konularda yurt içi ve yurt dışında danışmanlık hizmeti vermektedir.

Ayrıca, Datamine yazılımları ile ilgili sertifikalı profesyonel eğitimler düzenlemekte ve yazılımların geliştirilmesi ile ilgili destek vermektedir.

Akın Yıldız (BSc, JMO)

Akın Yıldız, 2017 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup, Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansına devam etmektedir.

Değerli ve baz metal, demir, kömür aramacılığı, tenör kontrol, reconciliation ve maden üretimi konusunda 3 yıllık tecrübesi vardır.

Açık ocaklarda, Maden Jeologu olarak çalıştıktan sonra, şu an Demir Export A.Ş.’de Kaynak Jeoloğu olarak görev yapmaktadır.

Kadir Düz (BSc, JMO)

Kadir Düz, 2017 yılında Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup, Bartın Üniversitesi İktisat Bölümü’nde Girişmcilik üzerine yüksek lisans yapmaktadır.

Değerli ve baz metal, demir, kömür aramacılığı ve 3B jeolojik model oluşturma konusunda 3 yıllık tecrübesi vardır.

Demir Export A.Ş.’de Arama Jeoloğu olarak görev yapmaktadır.

TMMOB
Jeoloji Mühendisleri Odası